lördag, juni 10, 2006

Antiklimax i fotboll och linsjox













Jaha det var det. Vadå? Vad var det för match? Va?! 0-0, finns det något tråkigare? Visst hade vi hur många målchanser som helst, men de blev ju liksom bortschabblade. Jag förstår inte riktigt och är jättebesviken, visserligen har vi en eller två matcher kvar men visst är det så att vi nu måste vinna, både mot Paraguay och ehh... England? Eller är det en oavgjord match och en vinnarmatch vi måste ha? Jag och J hade bänkat oss på Fenix på Götgatan tillsammans med alla andra och förhoppningarna var stora. Det var en match som vi skulle vinna var det sagt, men se det gick inte! Alls!

J sa att det är som att bli snuvad på orgasmen. Det ligger faktiskt nåt i det :)

Nu då! Kom igen! Neej... men nu då?! Ah ah ah.... nehe. Inge mål idag heller....!

En annan kommentar jag hörde var från en medelålders kostymman som sa till sin kollega när J och jag var på väg till tuben efter matchen: "Hela Stockholm känns lite avslaget idag". Och ja, det låg ju nåt i det också, det var som om luften gick ur liksom... pffffhhh.

Annars har jag varit hos Glajdoktorn idag och hämtat ut provlinser som jag haft i hela dagen. Köpte ett par snygga solglajjer med som skulle kostat 450 kr men jag fick dem för en 100-lapp eftersom det var lite repor på dem (det var ögonen jag provade ute i butiken och de hade inga fler på lager just då). Jag tycker jag gjort en bra affär. Reporna syntes inte mycket alls. Jag var så ovan vid linser att jag blev lite yr av dem (jag ser inte perfekt med linserna ioch med astimatismen jag har), det kändes nästan overkligt och dessutom märkte jag att jag kände mig NAKEN utan galsögon, så jag hade på solglasögonen mest hela tiden. Det är väl en vanesak tänker jag mig. Jag kände mig hur cool som helst när jag gled omkring på söder och sen in på Re:Orientbazaren på Mosebacketerassen. jag träffade V och vi gick omkring och kollade lite. Jag såg en jättejättefin rock? som kostade mycket pengar men å vad den var fin! Sen är frågan om jag skulle använda den? Den var rätt speciell...

När jag kom hem nu så skulle jag ta ut linserna och jag höll på ett bra tag, började få lite panik. Hur gjorde man nu då? De hade inte visat det hos optikern och det var jättelänge sen jag hade linser sist (typ 80-tal). Jag försökte på än det ena sättet, än det andra och ögonen blev rödare och rödare... Tillsist efter jag hittat lite instruktioner på nätet, fick jag ut dem. Ganska skönt faktiskt.

Det är lite läskigt att hålla på i ögonen och joxa. Blinkreflexerna är en av de starkaste reflexer vi har och därför är det lite knepigt. Dessutom är ögat känsligt och oskyddat. Ja, jag får väl se hur det går det här. Som tur är så är det daglinser så det är ju bara att slänga dem efter användning och det underlättar faktiskt.


/K

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem