söndag, mars 11, 2007

"Fem orgasmer är bättre än fyra starköl"




I fredags gick jag och päronen på en föreställning på Maxim vid Karlaplan i Stockholm. Det var en något försenad julklapp eller om det var födelsedagspresent... i alla fall. Vi såg -->"Avenue Q", <-- en musikal i en något annorlunda tappning. Tänk er en blandning av Mupparna (on speed), Sesami Street och Fem myror, fast i vuxenversion som tog upp frågor som som rasism ("Alla är vi lite rasister"), homosexualitet ("Om du var gay"), sex "Bara när man älskar får man va hur jävla högljudd man vill"), pornografi ("Internet är för porr") och utanförskap allt i en härlig musikalisk blandning. Att se skådespelarnas samspel med dockorna är helt fantastiskt!

Tyvärr var det inte fullsatt vilket var konstigt eftersom föreställningen fått mycket bra kritik i pressen. Kanske kan det vara så att folk blir avskräckta när de ser att det är dockor och tror att det är en barnföreställning. Jag vet inte.

Allt jag kan säga är att de/ni verkligen missar något om ni inte ser den! det var verkligen en rolig och häftig upplevelse! jag skrattade hejdlöst nästan hela tiden! Tänk att det kan vara så roligt att se två dockor utan ben ha sex med varandra! I minst tre olika ställningar Haha! =)

Favoriter:

Trekkie Monster - Fredrik Lycke
Christmas Eve - Maria Kim
Dåliga idéer-björnarna - Fredrik Lycke och Anna Ståhl

en annan favorit är
Lucy the slut

men alla är ju bra! =)

Se den och
njut!

-->Här<-- kan du läsa mer.

/K

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Klockrent - precis min typ av skruvade humor!

Att INTE skämta eller samtala om allt det som pågår omkring oss - sex, rasism, eller våld - är en slags självförnekelse: vi talar gärna om väder och vind med helt främmande människor men borde också samtala mer kring dessa saker med ALLA.

Samuel

10:33  

Skicka en kommentar

<< Hem