söndag, juli 30, 2006

Back to life, back to reality

Kom hem för några timmar sen, efter 5 timmar i bil. Känner mig lite stel och konstig efter att ha suttit inklämd i en bil alldeles för länge. Men jag har haft härliga dagar på Öland! =D

Jag har cyklat, badat i havet och shoppat i Borgholm, tagit promenader och ätit goda middagar. Druckit vin och ukrainsk likör med guldflarn i.

Anteckningar från Öland
280706

"Idag har jag cyklat omkring i närområdet här. Jag har känt frihet. ren och skär frihet! Jag har sett och upplevt allt det vackra omkring mig. Detaljer. En trollslända, en vallmo, ett träd. Färgerna som kontrasterar mot varandra på ladan, den gröna luckan mot den röda fasaden. Jag har sett en vacker allé, fina hus och känt vinden mot mitt ansikte och solen genom diset. Upplevelse och upplevelser. Jag åkte dit cykeln bar mig.

Möten. Det öländska paret som sitter i sin fina trädgård och svarar "Va?" när jag säger att de har en underbar trädgård. Kvinnan i ateljén som gjorde sin egen sylt och honung. Den barska kvinnan på B&B-fiket som sen tinade upp bara hon fick prata lite."

Idag, söndag var jag i Borgholm och även här träffade jag på intressanta människor. Konstnären som målade på en blandning av sand från Böda blandat med olja och bindmedel. Vi diskuterade fornlämningar, Pictor och frescomålningar. Det trevliga paret i inredningsbutiken som specialiserat sig på lite annorlunda grejer inom inredning, smycken och kläder mm.

Nu är jag hungrig fastän klockan är sen. Det är klart, det var länge sen jag åt... typ 9 timmar sen... aou. Det måste jag göra något åt. NU!

(bilder kommer senare)

/K

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem